Dinsdag 8 november 2022 - HotITem, Amsterdam

Sprekers

Antoinette Dijkhuizen

Drs. Antoinette Dijkhuizen RA is een registeraccountant met een aantoonbare ervaring in de accountancysector. Bijna 10 jaar geleden richtte Antoinette 4YouAccountancy op. Een niche accountancy boutique met veel aandacht voor de ondernemer dankzij de real time en online stuurinformatie, zodat de ondernemer betrouwbare informatie tot zijn beschikking heeft. Daarnaast is zij oprichtster van 4YouAudit, een onafhankelijk audit kantoor dat (wettelijke) controles uitvoert.

Antoinette is lid van de Ledengroep Openbaar Accountants en bestuurslid van de Faculty Business & Management.

Daarnaast is Antoinette blogster op het Risk & Compliance Platform Europe.

Piet Klop

Piet Klop RA MGA heeft ruim 30 jaar in de accountants- en adviespraktijk voor de publieke sector gewerkt bij Deloitte, waarvan 20 jaar als partner. Piet werkt nu vanuit zijn eigen bedrijf Public Values bv. Piet is in zijn Deloittetijd bij veel gemeenten accountant en adviseur geweest, van klein tot groot.

Piet heeft daarnaast veel opdrachten gedaan bij woningcorporaties en hun externe toezichthouders zoals het Centraal Fonds Volkshuisvesting, het Waarborgfond Sociale Woningbouw en het Ministerie. Ook heeft hij gewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, onderwijs, zorginstellingen en overheidsbedrijven.

Jan de Kroon

Drs. Jan de Kroon is organisatieadviseur en oprichter van Improfin Groep. Met zijn bedrijfskundige achtergrond en inmiddels brede ervaring met vraagstukken rond de inrichting en professionalisering van ondernemingen en organisaties weet hij op inspirerende wijze veranderingen en verbeteringen te initiƫren en te realiseren.

Niels van Nieuw Amerongen

Ook binnen het onderwijs- en researchdomein is Niels bij Nyenrode Business Universiteit in zijn rol als Kreston Netherlands Professor MKB Accountancy. Naast de vele vakinhoudelijke en beroepsmatige artikelen in Nederlandse vakbladen publiceerde hij met Co-auteurs over de Non-Big 4 kantoren twee artikelen in het toonaangevende internationale A-journal: Auditing: A Journal of Practice & Theory. En recenter ook in International Journal of Auditing en Managerial Auditing Journal.

Zijn praktische en theoretische kennis over het accountantsberoep is ook onderdeel van zijn werkzaamheden voor de Accountantskamer.

Wim Verweij

Wim is een gepassioneerde IT professional en ondersteunt zijn klanten actief met het doel om de IT processen beter te laten werken ten voordele van de business in deze snel veranderende wereld, waar technologie niet meer weg te denken is.

Zijn specialiteiten zijn: nieuwe mogelijkheden onderkennen en toepassen, het vertalen van klantwensen naar concrete, werkbare en rendabele businesstoepassingen. Zijn passie ligt zowel bij de kleinere als ook bij de grotere ondernemingen, omdat klanttevredenheid leidend is, ongeacht de omvang van de organisatie. Daarnaast begeleidt hij met zijn jarenlange ervaring start-ups bij de verwezenlijking van hun businessplannen.