Dinsdag 2 november 2021 - Van der Valk Hotel A1, Amersfoort

Aanmelden

5y8q7925

Accountancy Event 2021, thema “Continuïteit en IT “

Het programma begint op dinsdag 2 november aanstaande exact om 14.30 uur in de mooie Waterpoortzaal op de tweede verdieping in het Congrescentrum van Hotel Van der Valk A1 te Amersfoort. Het hele programma is plenair en staat onder leiding van de twee dagvoorzitters Piet Klop en Antoinette Dijkhuizen, beiden RA. Het thema van het Accountancy Event 2021 is “Continuïteit en IT”.  Alle onderdelen van het programma zijn interactief. Bij elke keynote is er ruimte voor minimaal 10 minuten interactie met de bezoekers. Aan het einde van de namiddag is de netwerkborrel.

Schrijf u daarom nu online in en wij verwelkomen u graag op dinsdag 2 november 2021 aanstaande vanaf 14.00 uur. Wij zullen de geldende richtlijnen van de overheid voor wat betreft Covid-19 in acht nemen en de deelnemers zijn verplicht zich aan deze maatregelen te houden. Het uiterst moderne Hotel Van der Valk A1 in Amersfoort voldoet ruimschoots aan de richtlijnen rond ventilatie en recirculatie.

Als u beschikt over een persoonlijke kortingscode, vermeld deze dan bij uw inschrijving. Bent u lid van NOREA, dan ontvangt u 100 euro korting op de entreeprijs. Vul dan NOREA als kortingscode in bij uw inschrijving.

Laat ons via uw online inschrijving even weten of u uw deelnemingscertificaat voor uw PE punten wenst te ontvangen. U dient zich dan conform de regels aan te melden en af te melden.