Dinsdag 8 november 2022 - HotITem, Amsterdam

Aanmelden

Accountancy Event 2023, thema “In het oog van de storm: “Never Waste a Good Crisis !

Het programma begint met een inloop rond 12.00 uur in de netwerkruimte van HotITem met uitzicht op het IJ aan de Danzigerkade 19 te Amsterdam.

Het hele programma is plenair en staat onder leiding van de twee dagvoorzitters Piet Klop en Antoinette Dijkhuizen, beiden RA. We starten om 13.15 uur net het programma. Alle onderdelen van het programma zijn interactief. Bij elke keynote is er ruimte voor minimaal 10 minuten interactie met de bezoekers. Aan het einde van de namiddag, vanaf 16.15 uur is er het grote debat over Auditkwaliteit anno 2025 met de experts.

Schrijf u daarom nu online in en wij verwelkomen u graag op dinsdag 8 november 2022 aanstaande vanaf 12.00 uur. Het uiterst moderne gebouw van HotITem in Amsterdam voldoet ruimschoots aan de richtlijnen rond ventilatie en recirculatie. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.
</ br></ br>
Als u beschikt over een persoonlijke kortingscode, vermeld deze dan bij uw inschrijving. Bent u lid van NOREA, dan ontvangt u 100 euro korting op de entreeprijs. Vul dan NOREA als kortingscode in bij uw inschrijving.
</ br></ br>
Laat ons via uw online inschrijving even weten of u uw deelnemingscertificaat voor uw PE punten wenst te ontvangen. U dient zich dan conform de regels aan te melden en af te melden.