Dinsdag 8 november 2022 - HotITem, Amsterdam

Contact

In het geval u vragen heeft over het komende Accountancy Event 2022 op dinsdag 8 november 2022, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker in de toekomst? We vernemen het graag van u.

  folder-preview

  Event Partner worden?

  Wilt u iets (meer) weten over het Accountancy Event 2021?  Wilt u als bedrijf misschien Event Partner worden?
  Kent u een goede spreker, die zou in de toekomst zou kunnen passen bij het Accountancy Event?
  Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van onderstaand formulier.
  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
  Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van het Accountancy Event even bestuderen?

  Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

  Organisatie

  Het Accountancy Event is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe en Public Values bv.

  Het Accountancy Event 2021 vindt plaats op dinsdag 2 november in Hotel Van der Valk A1 Amersfoort, waarbij de richtlijnen van het RIVM van toepassing zijn. Hotel Van der Valk A1 Amersfoort voldoet ruimschoots aan de richtlijnen op het gebied van ventilatie en recirculatie vanuit het Bouwbesluit, ARBO en de meest recente adviezen van het RIVM.

  Glenn Rudolph

  Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

  Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

  Arend-Jan Hermsen

  Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres en lunchcauserieën van het Risk & Compliance Platform Europe. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

  Geert Haisma

  Geert Haisma was bij de Universiteit Twente kerndocent postdoctorale masteropleiding risicomanagement en vanaf 2015 geeft Geert gastcolleges voor verschillende opleidingen van de Universiteit Twente.

  Sinds 2019 is hij kerndocent masterclass succesmanagement bij Saxion Hogescholen en eveneens sinds dit jaar is hij partner / directeur van Fully in Control bv, een software onderneming op het gebied van risk en compliance.

  Michel Klompmaker

  Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met negen taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens, Bulgaars en recentelijk is ook het Tsjechisch / Slowaaks toegevoegd. Grieks en Spaans zullen ook worden toegevoegd. De content van de verschillende taalsites is uniek en helemaal aangepast naar de eigen taal en regio. De nieuwsbrieven in verschillende talen mogen zich verheugen is steeds meer abonnees. Als voorbeeld noemen we de Nederlandstalige nieuwsbrief met bijna 16.000 abonnees en de Engelstalige met meer dan 11.000 abonnees. Michel was eerder oprichter en Publisher en hoofdredacteur  van Banking & Finance. Hij is de initiatiefnemer van het jaarlijkse Behavioral Risk Congres en het Risk & Compliance Jaarcongres. Het Risk & Compliance Jaarcongres dd 16 juni 2022 is ook van belang voor accountants en registercontrollers. Het thema is namelijk “De rol van de poortwachter anno 2022; publieke versus private sector.”