Dinsdag 8 november 2022 - HotITem, Amsterdam

Organisatie

Het Behavioral Risk Congres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe, opgericht door drs. Michel Klompmaker en staat onder leiding van Content Director drs. Simone Heidema RA onder leiding van dagvoorzitter Anne-Maartje Oud. Het Behavioral Risk Congres 2017 vindt plaats op dinsdag 28 november aanstaande op een centrale locatie in Nederland, te weten het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.

Glenn Rudolph

Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

Arend-Jan Hermsen

Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres en lunchcauserieƫn van het Risk & Compliance Platform Europe. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

Geert Haisma

Geert Haisma was bij de Universiteit Twente kerndocent postdoctorale masteropleiding risicomanagement en vanaf 2015 geeft Geert gastcolleges voor verschillende opleidingen van de Universiteit Twente.

Sinds 2019 is hij kerndocent masterclass succesmanagement bij Saxion Hogescholen en eveneens sinds dit jaar is hij partner / directeur van Fully in Control bv, een software onderneming op het gebied van risk en compliance.

Michel Klompmaker

Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met negen taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens, Bulgaars en recentelijk is ook het Tsjechisch / Slowaaks toegevoegd. Grieks en Spaans zullen ook worden toegevoegd. De content van de verschillende taalsites is uniek en helemaal aangepast naar de eigen taal en regio. De nieuwsbrieven in verschillende talen mogen zich verheugen is steeds meer abonnees. Als voorbeeld noemen we de Nederlandstalige nieuwsbrief met bijna 16.000 abonnees en de Engelstalige met meer dan 11.000 abonnees. Michel was eerder oprichter en Publisher en hoofdredacteurĀ  van Banking & Finance. Hij is de initiatiefnemer van het jaarlijkse Behavioral Risk Congres en het Risk & Compliance Jaarcongres. Het Risk & Compliance Jaarcongres dd 16 juni 2022 is ook van belang voor accountants en registercontrollers. Het thema is namelijk “De rol van de poortwachter anno 2022; publieke versus private sector.”