Dinsdag 8 november 2022 - HotITem, Amsterdam

Locatie Behavioral Risk Congres 2017

Het Behavioral Risk Congres 2017 vindt in de Parkzaal op het Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn. Het landgoed ligt in het bosrijke gebied aan de provinciale weg tussen Baarn en Hilversum, aan de Hilversumsestraatweg 19 te 3744 KB BAARN.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het Landgoed voor diegenen die per auto komen. U parkeert aan de rechterkant van het gebouw en dan gaat u via de ingang Parkzaal naar binnen, waar uw badge klaarligt en wij u verwelkomen. In de Brasserie is de networking ruimte.

grootkievitsdal

Routebeschrijving

Vanuit de richting Almere A27 neemt u de afslag Amersfoort A1. Vervolgens op A1 afslag Baarn / Soest. Rijdend in de richting Soest volgt u de borden Lage Vuursche / Hilversum. U blijft op deze weg richting Hilversum. U passeert Kasteel De Hooge Vuursche en na circa 2 kilometer treft u links Landgoed  Groot Kievitsdal.

Vanuit Amersfoort A1 – afslag Baarn Noord / Soest of vanuit Amsterdam A1 – afslag Baarn / Soest. Rijdend in de richting Soest volgt u de borden Lage Vuursche / Hilversum. U blijft op deze weg richting Hilversum. U passeert Kasteel De Hooge Vuursche en na circa 2 kilometer treft u links Landgoed Groot Kievitsdal.

Vanuit de richting Utrecht A27 neemt u de afslag Hilversum. Volg de borden Baarn, daarna Lage Vuursche/Baarn. Na circa 1,5 km treft u rechts Landgoed Groot Kievitsdal.

Er is een groot parkeerterrein rondom het Landgoed. Parkeren is gratis en het beste kunt u rechts van het gebouw parkeren, dat is het dichtst bij de entree naar de Parkzaal.

De website van het Landgoed Groot Kievitsdal is : http://www.grootkievitsdal.nl.